Поверително от НЛ, Poveritelno ot NL, 30.11.2013

nikoleta-lozanova-predstavya-poveritelno-ot-nlПоверително от НЛ

Телевизионен таблоид с водещ Николета Лозанова.
Продуцент – „Междинна станция“ (Иван Христов и Андрей Арнаудов).
В продължение на един час, тя и екипът й проверяват слухове и разкриват тайните на известните.
Ще има ли критични последици за тях, предстои да разберем.
Разкрива се тайният живот на българския хайлайф. Екип от професионални папараци и тайнствен детектив ще дебнат звездите.
Папараците ще разкриват скрития живот на известните личности – VIPовете в техните не толкова звездни моменти, като ни представят доказателства за техните нови връзки, раздели и прегрешения.
Специалната роля е на загадъчната тайнствена клюкарка на предаването, която ще бъде критично око и ухо по време на най-интересните светски събития през седмицата.
Тя ще бъде агентът на предаването, чиято роля е да разкрива пред зрителите най-любопитното от светския живот. От нея ще разбираме – кой е сбъркал с избора си на тоалет, кой се е появил в неочаквана компания и кой с кого си е тръгнал. Личността й ще остане в тайна, за да не бъде компрометирано присъствието й сред звездния елит.
Очакват се уникални, нецензурирани и провокативни истории, заснети с най-модерната техника за проследяване.
Амбицията на екипа е не просто да съобщава и коментира новините от светския живот, но и да ги създава. За да се спазят журналистическите и етични стандарти, ще се дава думата на всяка от засегнатите страни, за да представи и защити своята позиция.

dan

moviesfree_rek2

dan

FacebookTwitterGoogle+PinterestSvejoShare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


Никой от показваните файлове не се хоства на този сървър. Линковете се предоставят единствено от потребителите на сайта. Администраторът на този сайт не носи отговорност за съдържанието на публикуваните съобщения или за каквито и да било други действия, извършвани от потребителите. Нямате право да използвате този сайт, за да сваляте или разпространявате материали, ако нямате права да извършвате това. Вие носите отговорност за придържане към тези условия.Екипът на сайта си запазва правото да изтрива от каталога си информация без отстъпени авторски или сродни на тях права, съгласно Закона за авторското право и сродните му права.
Scroll To Top